Ugodnosti za člane SVIZ OO Celje

TOP FIT: posamezen obisk 2,5 eur za člane SVIZ OO Celje; pred prvim obiskom morajo člani sindikalnemu zaupniku poslati številko svoje članske izkaznice, številko članske izkaznice se zapiše ob vsakem obisku;


OLIMPUS ŽALEC: člani SVIZ OO celje lahko koristijo 50% popust pri enkratnih obiskih fitnesa ali skupinski vadbi; SVIZ OO celje plača preostali 50% delež z 20% popustom; člani morajo pred prvim obiskom svojemu sindikalnemu zaupniku posredovati št. članske izkaznice, e-naslov in telefonsko številko;člani se morajo ob vstopu identificirati s člansko izkaznico in osebnim dokumentom ter poravnati svoj del obveznosti.


MESTNA SAVNA CELJE: ob nakupu 10 kart velja 20% popust, vendar samo za nakupe opravljene do konca meseca septembra; člani lahko v tej sezoni še porabijo preostale karte, ki so jih kupili v letu 2020 in 2019.


RIMSKE TERME: 10 % popust na masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu), 15 % popust na vstop v Deželo savn Varinia (3 –urne ali celodnevne vstopnice// Vse dni v tednu. Popust ne velja na večerno vstopnico po 18.uri). 20 % popust na redno ceno bazenskih vstopnic (3 –urne ali celodnevne vstopnice// Vse dni v tednu. Popust ne velja večerno vstopnico po 18.uri), 10% popust na vse zdravstvene storitve v Medicinskem centru Valetuda.

DRUGI POGOJI SODELOVANJA: Popust velja na dan koriščenja storitev in ne velja za nakup darilnih bonov. Popust se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi podjetje Rimske terme d.o.o.


POPUST V AQUA ROMI: 10% popust za kopanje  (bazen je odprt samo v poletni sezoni).