Ugodnosti za člane SVIZ OO Celje

TOP FIT: posamezen obisk 2,5 eur za člane SVIZ OO Celje; pred prvim obiskom morajo člani sindikalnemu zaupniku poslati številko svoje članske izkaznice, številko članske izkaznice se zapiše ob vsakem obisku.

MESTNA SAVNA CELJE: ob nakupu 10 kart velja 20% popust; člani lahko karte kupijo na blagajni mestne savne ali jih naročijo preko spletnega obrazca, ki so jim ga poslali ob začetku šolskega leta sindikalne zaupnice in zaupniki.


RIMSKE TERME: 10 % popust na masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu), 15 % popust na vstop v Deželo savn Varinia (3 –urne ali celodnevne vstopnice// Vse dni v tednu. Popust ne velja na večerno vstopnico po 18.uri). 20 % popust na redno ceno bazenskih vstopnic (3 –urne ali celodnevne vstopnice// Vse dni v tednu. Popust ne velja večerno vstopnico po 18.uri), 10% popust na vse zdravstvene storitve v Medicinskem centru Valetuda.

DRUGI POGOJI SODELOVANJA: Popust velja na dan koriščenja storitev in ne velja za nakup darilnih bonov. Popust se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi podjetje Rimske terme d.o.o.


POPUST V AQUA ROMI: 10% popust za kopanje  (bazen je odprt samo v poletni sezoni).


Člani SVIZ OO Celje imajo bob ponedeljkih, med 17.00 in 18.00, brezplačno na voljo eno igrišče za badminton.
https://www.facebook.com/bccelje/
http://www.bk-celje.si/
Glede načina uporabe igrišča v tem terminu se morajo sami dogovoriti zainteresirani člani.


Plesne vaje v prostorih SVIZ OO Celje v Areni Petrol, ki jih izvaja Plesni val. Osem plesnih terminov za par (pri čemer mora biti vsaj ena oseba v paru član/ica SVIZ OO Celje) stane 30 eur. Na razpisane termine se lahko prijavljajo člani preko prijavnega obrazca, ki jim ga pred začetkom novega termina posredujejo sindikalne zaupnice/niki.


Vadbe pilatesa v prostorih SVIZ OO Celje v Areni Petrol, ki jih izvaja Ana Marija Berk, licencirana inštruktorica organizacije SVIZEC. Štirje termini (en mesec) vadbe stanejo 10 eur. Na razpisane termine se lahko člani SVIZ OO Celje prijavijo preko prijavnega obrazca, ki jim ga pred začetkom novega termina posredujejo sindikalne zaupnice/niki.